Tri produkty na detekciu vírusu opičích kiahní od spoločnosti Babio získali aj certifikáciu CE Európskej únie

- 2022-05-27-

x

Babio biológia okamžite zorganizovala výskum a vývoj produktov na detekciu vírusu opičích kiahní a úspešne vyvinula tri produkty: súpravu na detekciu vírusu opičích kiahní (F-PCR), súpravu na detekciu antigénu vírusu opičích kiahní (metóda koloidného zlata) a súpravu na detekciu protilátok proti vírusu opičích kiahní (koloidné zlato metóda). Súprava na detekciu vírusu MONkeypox (F-PCR) využíva metódu fluorescenčnej sondy na navrhnutie špecifických primérov a sondy TaqMan zacielenej na konzervovanú sekvenciu špecifických génov vírusu opičích kiahní, ktorá dokáže detekovať nukleovú kyselinu vírusu opičích kiahní (Ak chcete získať ďalšie informácie, prosímkontaktuj nás).  

Dňa 26. mája 2022 sa Babio tri produkty na detekciu vírusu opičích kiahní získali európsky certifikát CE. Tri hlavné produkty spoločnosti na detekciu vírusu opičích kiahní sa môžu predávať v Európskej únii a certifikácia EÚ CE krajín a regiónov ďalej rozšíri oblasť aplikácie produktov spoločnosti a prispeje k expanzii spoločnosti na zámorské trhy.


Babio postupne získala certifikáty o registrácii CE pre svoju súpravu na testovanie antigénu koronavírusu NOVEL a súpravu na testovanie nukleovej kyseliny vírusu opičích kiahní. Medzitým, okrem vyššie uvedených produktov, sme vyrobili nové súpravy na detekciu korunky + tok antigénu b + súpravy na detekciu respiračných syncyciálnych kĺbov, nové súpravy na detekciu korunkového antigénu + b kĺbu, novú súpravu na detekciu protilátok na korunku, novú súpravu na detekciu protilátok neutralizujúcich korunku a na párty a a strana b tok, adenovírus, horúčka dengue, hepatitída a, malária, syfilis, kvapavka, 20 a vysoko patogénne infekčné choroby, ako je činidlo na detekciu týfusu.

Od vypuknutia epidémie Babio Využil príležitosť zhodnotiť aktíva, rozšíriť cash flow, posilniť technické rezervy a prehĺbiť zručnosti jemného manažmentu. Babio postupne vybudovala tri platformy mikrobiológie, detekcie nukleových kyselín a rýchlej detekcie koloidného zlata, čím položila základ pre postupný rast budúcnosti.