Je kultivačné médium zastarané?

- 2024-05-13-

Suché práškové médium slúži na dehydratáciu pripraveného média, aby sa dalo ľahko konzervovať a predávať. Pri použití stačí pridať vodu v pomere, aby sa rozpustila.

Ak uplynie doba použiteľnosti, chemické zloženie média sa zmení, môže produkovať toxíny a iné látky, ktoré neprispievajú k rastu buniek a exspirované médium bude vo všeobecnosti kontaminované, požiadavky na bunkovú kultúru pre aseptické podmienky sú prísne, neodporúča sa ak chcete použiť médium s uplynutou platnosťou, je lepšie použiť teraz. Po uplynutí doby sterilizácie a nezávadnej úpravy je možné médium použiť ako živný roztok do vody a rastlín, ako hnojivo. Môžete tiež roztaviť robiť filtračné experimenty, trénovať schopnosť pracovať. Možno použiť na vykonanie testu výkonu ah, pokiaľ sú PH, citlivosť primerané, nie je problém.

Ako výrobca a továreň na suché práškové médium v ​​Číne, biologické dehydrované kultivačné médiá Babio sa dobre predávajú v mnohých krajinách a regiónoch po celom svete, produkty je možné prispôsobiť, veľkoobchodné ceny, vitajte na váš dotaz!