Inteligentný robot na spracovanie mikrobiálnych vzoriek ET-2000 získal „tretiu cenu za výnimočný projekt“ na konferencii China Intelligent Industry Innovation and Entrepreneurship Conference

- 2021-06-04-


novembra sa v Jinane konalo medzinárodné summitové fórum o inteligentnej výrobe a čínska konferencia o inováciách a podnikaní inteligentného priemyslu (ďalej len „špičkové fórum“) s témou „Priemysel 4.0“ a „Made in China 2025“. 20. Toto summitové fórum je konferenciou najvyššej úrovne s najvyššími špecifikáciami a úrovňou, s najvplyvnejším a najširším záberom v oblasti globálnej robotiky a inteligentnej výroby, ktorá sa koná v Číne.


Na fóre summitu sa konala aj „Konferencia o inováciách a podnikaní inteligentného priemyslu v Číne“. 41 inovatívnych a podnikateľských tímov vrátane Jinan Biotech Co., Ltd. bolo pozvaných, aby uskutočnili putovnú prehliadku projektu. Projekt Biotech Microbial Sample Processing Intelligent Robot ET-2000 získal tretiu cenu „Excelentný projekt“.

Fórum tiež pozvalo odborníkov a podnikateľské elity z Číny, Nemecka, Francúzska, Spojených štátov a ďalších krajín a regiónov, aby zverejnili 12 správ. Akademici Čínskej akadémie inžinierstva Li Deyi a Wu Hongxin predniesli na stretnutí kľúčové prejavy. Rozpracovali inteligentnú výrobu zrodenú z cezhraničného prenikania a cezhraničných inovácií od makro trendov po špičkové technológie, ktoré prinášajú nové nápady a nové perspektívy do inteligentnej výroby.